Winkelwagentje Contactgegevens

LVT Plank Textured Woodgrains

LVT Plank Textured Woodgrains

AANBIEDING

LVT Plank Textured Woodgrains 25 x 100 cm - Annodized Ash

van € 11,50 p/st. voor € 6,25 p/st.

Deze Luxury Vinyl Tile (LVT) is in zijn geheel te leggen of perfect te combineren met onze tapijttegels. De Ceramor™ uv-gestabiliseerde keramische toplaag zorgt ervoor dat Level Set lang meegaat. De Sound Choice™-onderlaag dempt het contactgeluid, wat van Level Set een stille revolutie maakt.

Kenmerken:

- De luxe vinyltegels en tapijttegels van Interface sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor klanten harde en zachte vloeren eenvoudig kunnen combineren.

- Ook de hoogte komt overeen met tapijttegels van Interface, met als voordeel dat er geen overgangsstroken nodig zijn tussen harde en zachte vloeren.

- De gepatenteerde (en Quiet Mark-gecertificeerde) Sound Choice-backing verbetert de akoestiek en dempt contactgeluiden zoals van voetstappen of vallende voorwerpen.

- De LVT-producten zijn standaard voorzien van een Ceramor-coating van keramische parels die zorgt voor een slijtvaste afwerking en het oppervlak beschermt tegen krassen, vlekken en vuil.

- Interface besteedt veel aandacht aan materiaalkeuze en recycling, wat zich onder meer vertaalt naar milieuproductverklaringen (EPD’s) voor alle harde vloerproducten.

- De luxe vinyltegels zijn recyclebaar via het ReEntry-programma van Interface.

- Interface biedt 15 jaar garantie.

Deze actie is alleen geldig voor de LVT Plank Textured Woodgrains 25 x 100 cm - Annodized Ash omdat deze kleur niet wordt meegenomen naar de 2020 collectie