Winkelwagentje Contactgegevens

Professionele legservice

In samenwerking met Th. Kaspers Projecten bieden wij u binnen Nederland, vanaf 75m2 een professionele legservice voor de stoffering van uw kantoor, hotel, pension, B&B, showroom of woning.

Wij leggen de tapijttegels met speciale anti-slip (Thomsit T425 Tackifier). Deze zorgt ervoor dat de tapijttegels perfect op hun plek blijven liggen, maar door de anti-slip is het vervangen van een tapijttegel nog steeds mogelijk. Deze anti-slip blijft namelijk plakken, maar is geen vaste lijm waarbij u de tapijttegel niet meer los krijgt.

Tapijttegels combineren met een harde vloer?
Geen probleem, wij kunnen u nu ook LVT (Luxury Vinyl Tiles) aanbieden, uit de nieuwste collecties van Interface.

Dit is dé oplossing van een PVC vloer, die qua hoogte uitstekend te combineren is met tapijttegels. Een perfecte combinatie van harde en zachte vloerbedekking geïntegreerd in 1 ruimte. U ziet geen lelijke overgangen en ook strips voor de verbinding zijn niet nodig. Tevens is LVT voorzien van een Quiet Mark certificering voor een prettig geluidsklimaat.

Werkzaamheden die Th. Kaspers Projecten o.a. voor u kan verzorgen:
- Het leveren en leggen van tapijttegels en/of LVT;
- Oude vloerbedekking verwijderen en afvoeren;
- Indien nodig uw vloer repareren en egaliseren.

Voor elk budget hebben wij een passende oplossing!

U kunt langskomen in onze showroom in Veenendaal, of wij komen bij u op locatie. Wij voorzien u graag van een passend advies en gratis stalen.

Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via sales@tapijttegelstunter.nl of bel
0318-555 323 / 06 - 11 644 066.

Legservice
WhatsApp icon