Winkelwagentje Contactgegevens

Aanbieding Northern Light

Aanbieding Northern Light

IN DE AANBIEDING WEGENS GROTE VOORRAAD!

Duurzame Transformation tapijttegels.
Voorzien van de meest milieuvriendelijke tapijtbacking CQuest™ Bio dé nieuwe onderkant voor Interface tapijttegels, PVC-vrij en bitumenvrij. Dit is een bio-composiet backing gemaakt met biobased en gerecyclede materialen, met een hogere concentratie CO2-negatieve materialen.

Deze zeer duurzame Transformation tapijttegel is een gestructureerde gedessineerde bouclé met een CQuest ™ BioX backing en gemaakt van 100% Solution Dyed Polyamide BCF garen inclusief pre-consumer gerecycled content. Transformation zorgt ervoor dat u de beste keuze maakt voor uw interieur en uw omgeving en wordt, naast het gerecyclede garen, geleverd voorzien van Cool Carpet® en gefabriceerd met 100% groene elektriciteit. Door het random design wordt dit product richtingloos geïnstalleerd, dit betekent minder snij afval en meer flexibiliteit door de gemêleerde kleurstelling en de vuilafstotende behandeling zijn deze tegels makkelijk schoon te houden.

Hoge kwaliteit ✓ Onderhoudsvriendelijk ✓ Vele kleuren ✓ Duurzaam ✓ Outlet ✓ Decoratief ✓

Deze tapijttegels zijn eenvoudig zelf te leggen. Het enige wat je nodig hebt is een goed stanleymes en wat TacTiles. U kunt deze accessoires ook bij ons bestellen.

WhatsApp icon