Winkelwagentje Contactgegevens

Interface

Interface

Interface tapijttegels

Het assortiment van de TapijttegelStunter bestaat uit een uitgebreide collectie van de merken Heuga en Interface. Het merk Heuga, vroeger bekend als Heugaveld, is in de jaren ’70 uitgebreid en verder ontwikkeld door het merk Interface.

Interface zag in het concept van los legbare tapijttegels de toekomst voor moderne kantoren. Met innovaties als de GlasBac-backing werden de tapijttegels technisch zeer sterk, wat zorgde voor een revolutie in de commerciële vloerbedekking.

De organisatie Interface staat erom bekend innovatieve producten op de markt te brengen die voor elke hotel- horecagelegenheid, kantoorruimte of woonruimte geschikt zijn. Denk aan de series: Urban Retreat, Composure, Human Nature, Heuga 727 en de Transformation.

Door rechtstreeks bij de fabriek in te kopen, kunnen wij u Interface tapijttegels aanbieden tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Waarom Interface tapijt

Interface heeft zich ten doel gesteld om Interface tapijttegels duurzaam te produceren, met als visie 'Mission Zero'. Het bedrijf bereikt dit voornamelijk door zijn innovatieve en milieuvriendelijke backing.

Interface tapijt toepassingen

De Interface tapijttegel is een modulaire tegel die bijzonder geschikt is voor een frisse, individuele inrichting van je bedrijfspand maar ook kunt u perfect uw woonruimtes hiermee inrichten. Denk hierbij aan de volgende ruimtes:
- Kantoren
- Hotels
- Restaurants
- Beurzen
- Slaapkamers
- Woonkamers
Je hebt keuze te over als het gaat om het creëren van je vloer, het gebruik van één kleur of het combineren van verschillende designs.

Voordelen van Interface tapijt

De tegels zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en dankzij hun structuur zijn vlekken moeilijk te ontdekken. Maar als je een tegel moet vervangen, is dat mogelijk! Je hoeft niet het hele tapijt te vervangen. Naast onderhoudsvriendelijkheid bieden Interface tapijttegels nog een aantal andere voordelen, zoals:
- Brandwerend
- Vuilafstotend
- Antistatisch
- Geschikt voor vloerverwarming
En dat is nog niet alles! Dankzij hun backing zijn ze ook geluiddempend en warmte isolerend. Al deze eigenschappen maken tapijttegels ideaal voor grote en kleine ruimte.

Interface tapijt tegels, de goedkoopste op de markt

TapijtTegelStunter is de Outlet bij uitstek, wat betekent dat je de tapijttegels van dit merk nergens goedkoper vindt dan hier! Door tapijttegels rechtstreeks van de fabriek in Nederland te kopen, kunnen we lage prijzen garanderen en tegelijkertijd de kwaliteit van het merk Interface leveren. Wacht dus niet langer om de hele outlet collectie te ontdekken.

Klik op deze link voor ons volledige assortiment Interface tapijttegels

Hieronder een kleine greep uit onze Interface collectie:

WhatsApp icon