Winkelwagentje Contactgegevens

Merken

Interface en Heuga tapijttegels

Het assortiment van de tapijttegelstunter in Veenendaal bestaat uit tapijttegels van de merken Heuga en Interface. Deze producten worden direct geleverd vanuit de fabriek in Scherpenzeel. Deze merken staan erom bekend tapijttegels van zeer hoge kwaliteit te leveren. Het merk Heuga Home Flooring richt zich voornamelijk op de particuliere verkoop, terwijl Interface Flor in meerdere mate op de zakelijke markt gericht is. Een groot gedeelte van de collectie van de Heuga Home Flooring vindt u overigens ook weer terug in de collectie van Interface Flor.

Interface is een Amerikaans bedrijf met diverse productielocaties verspreid over de wereld, waaronder een afdeling in Nederland. De organisatie staat erom bekend innovatieve producten op de markt te brengen die voor elke werkplek geschikt zijn. Door de aanwezige creativiteit binnen het bedrijf is Interface in staat in te spelen op de veranderende behoeften van hun klanten en voor iedereen hoogwaardige producten aan te bieden. Het doel van Interface Flor is Mission Zero wat er in het kort op neer komt dat ze zo duurzaam mogelijk proberen te produceren.

Tapijttegels van Heuga maken het mogelijk om de vloer van uw huiskamer precies de kleur te geven die aansluit bij uw interieur. De kleuren van de tapijttegels van Heuga sluiten aan bij de laatste trends op het gebied van woninginrichting. Deze vloerbedekking is makkelijk zelf te leggen en staat bekend om zijn duurzaamheid. Ook deze producten worden duurzaam geproduceerd in de fabriek in Scherpenzeel.

WhatsApp icon