Winkelwagentje Contactgegevens

Interface

Interface

Het assortiment van de TapijttegelStunter bestaat uit een uitgebreide collectie van de merken Heuga en Interface. Het merk Heuga, vroeger bekend als Heugaveld, is in de jaren ’70 uitgebreid en verder ontwikkeld door het merk Interface.

Interface zag in het concept van los legbare tapijttegels de toekomst voor moderne kantoren. Met innovaties als de GlasBac-backing werden de tapijttegels technisch zeer sterk. Wat zorgde voor een revolutie in de commerciële vloerbedekking. De organisatie Interface staat erom bekend innovatieve producten op de markt te brengen die voor elke werkplek, kantoorruimte of woonruimte geschikt zijn. Denk aan de series: Urban Retreat, Composure, Human Nature, Heuga 727 en de Transformation.

Alle producten van Interface worden duurzaam geproduceerd. Interface is dan ook vastbesloten om het eerste ecologisch duurzame en klimaat herstellende bedrijf ter wereld te worden.

U zult nergens tapijttegels van Interface en Heuga zo goedkoop kunnen krijgen als bij de TapijttegelStunter, omdat wij de tapijttegels rechtstreeks vanaf de Interface fabriek in Scherpenzeel geleverd krijgen.

Klik op deze link voor ons volledige assortiment Interface tapijttegels

Hieronder een kleine greep uit onze Interface collectie:

WhatsApp icon