Winkelwagentje Contactgegevens

Heuga

Heuga

De collectie van de TapijttegelStunter bestaat uit een zeer groot assortiment Heuga tapijttegels, vroeger ook wel bekend als Heugaveld. Dit merk is in de jaren ’50 begonnen met produceren van los liggende tegels welke makkelijk zelf te leggen zijn en schoonmaken is ook geen enkel probleem.

Heugaveld is begonnen met de Superflor serie (Flor) welke in de jaren zijn zeer hoge kwaliteit heeft bewezen. Het merk Heuga is in loop van tijd uitgebreid met bekende series zoals de Heuga 530, Heuga 580, Heuga 727, Floorscape, Color Collection en Puzzle Pieces. Maar denk ook aan de tapijttegels van wol zoals de County Classic serie.

Heuga is in de jaren ‘70 overgenomen door het merk Interface welke de eerste getufte tapijttegel ontwikkelde, waarmee de koers van de tapijttegel en ook de ontwerpmogelijkheden compleet veranderde. Door deze vooruitgang was alles mogelijk, niet alleen naaldvilt maar ook bouclé, velours en frisé, alles in vele kleuren.

Alle producten van Heuga en Interface worden duurzaam geproduceerd. Interface is dan ook vastbesloten om het eerste ecologisch duurzame en klimaat herstellende bedrijf ter wereld te worden.

U zult nergens tapijttegels van Heuga en Interface zo goedkoop kunnen krijgen als bij de TapijttegelStunter, omdat wij de tapijttegels rechtstreeks vanaf de Heuga fabriek in Scherpenzeel geleverd krijgen.

Klik op deze link voor ons volledige assortiment Heuga tapijttegels

Hieronder een kleine greep uit onze Heuga collectie:

WhatsApp icon